Perquè Entrepans ?

xarcuteria-casa-coll-carnisseria-entrepans

Un entrepà per esmorzar és bàsic per a tota la família perquè garanteix l’energia necessària per afrontar el matí i aconseguir un bon rendiment al col·legi, a la feina o als estudis.

Amb tanta varietat, no hi ha excusa per no WhatsApp Chat WP el que us vingui més de gust en cada moment! Per a cada persona i ocasió trobareu el pa més recomanable. Per exemple:
* Si voleu ingerir poques calories: pa de blat d’espelta (d’espiga i gra petits), el pa amb cereals, etc.
* Si voleu prendre més fibra: pa integral, que és més saciant perquè aporta més fibra.
* Si voleu energia per fer exercici físic: pa blanc torrat, pa de motlle, etc.
* Si voleu que agradi més als nens: podeu fer servir pa de motlle, panets tous tipus brioix, etc.

xarcuteria-casa-coll-carnisseria-entrepans

Per posar entre els pans, tenim tantes opcions com poguem imaginar però una de les opcions més fàcils i ràpides de preparar és l’us del pernil i els embotits que ens aportaran proteïnes com la llangonissa pernil dolç, pernil salat, bull blanc o negre, sobressada, salami… i els formatges: frescos de vaca o de cabra, curats o per untar, de ben segur que marquen la diferència.

Cap dels pernils dolç o salats ni tampoc els embotits que trobareu a  Xarcuteria Casa Coll, no contenen glúten ni lactosa.

Combinar amb vegetals farà que l’entrepà sigui més equilibrat i variat. Qualsevol vegetal, cru o cuinat, acompanya perfectament el farcit i li aportarà un toc vitamínic: unes rodanxes de tomàquet o cogombre, pastanaga ratllada, poma, pebrot, ceba o albergínia escalivats, enciam, ruca, olives o alvocat per substituir les mantegues.

Per amanir l’entrepà , sobretot si l’hem sucat amb tomàquet, el més recomanable és utilitzar oli d’oliva i evitar les salses.

La mesura ideal d’un entrepà ronda entre els 60 i els 100gr.

xarcuteria-casa-coll-carnisseria-entrepans