ELS CANELONS

Preparem els farciments dels canelons amb els millors ingredients i tota la dedicació i bon saber fer. Els de carn, d'espinacs i bolets disponibles tot l'any. Abans un plat per festes que ara hem integrat en l'alimentació quotidiana.

La beixamel és una de les salses més versàtils que hi ha. La seva fina textura i el toc suau de nou moscada fan el complement perfecte pels canelons.

Canelons Rossini encara ho podem llegir a la carta d'algun restaurant i és perquè s'atribueix la seva invenció a Giacchino Rossini, conegut com a músic, compositor i brillant cuiner.

LES NOSTRES VARIETATS

Canelons de Carn

Fets amb tall fresc de primera qualitat amb Carn magra i cansalada de porc,  cuixa de pollastre i carn de vedella. També porten ceba, tomàquet, mantega farina, llet, llard de porc, sal i pebre negre.

Canelons d'Espinacs

Deliciosos canelons amb beixamel ideals per als amants dels espinacs. Una recepta molt saludable i sobretot lleugera.

Canelons de Bolets

Canelons farcits de Bolets 100% Silvestres. Els bolets silvestres es distingeixen especialment per la seva intensa aroma i per ser molt més saborosos que els bolets de cultiu. Sense colorants ni conservants afegits. Ideal per a lactovegetarians.

Caneló de confit d'ànec i foie

Es un plat genial per fer-lo  qualsevol dia de festa, quedareu d'allò més bé. Canelons de 100 grams delicats i sofisticats amb els millors ingredients. És el plat ideal per sorprendre als nostres convidats.

(Disponible només per festes)

Caneló de llamàntol i ceps silvestres

De textura melosa i sabor potent a llamàntol, es perceben fàcilment els trossos de llamàntol amb petits matisos de ceps (Boletus edulis) (Disponible només per festes)

Pebrots del piquillo amb carn

La mateixa carn dels cànelons dins de pebrots del piquillo. una bona alternativa del plat tradicional.