ELS CANELONS

Preparem els farciments dels canelons amb els millors ingredients i tota la dedicació i bon saber fer. Els de carn, d'espinacs i bolets disponibles tot l'any. Abans un plat per festes que ara hem integrat en l'alimentació quotidiana.

La beixamel és una de les salses més versàtils que hi ha. La seva fina textura i el toc suau de nou moscada fan el complement perfecte pels canelons.

Canelons Rossini encara ho podem llegir a la carta d'algun restaurant i és perquè s'atribueix la seva invenció a Giacchino Rossini, conegut com a músic, compositor i brillant cuiner.

LES NOSTRES VARIETATS

Canelons de Carn

Fets amb tall fresc de primera qualitat amb Carn magra i cansalada de porc,  cuixa de pollastre i carn de vedella. També porten ceba, tomàquet, mantega farina, llet, llard de porc, sal i pebre negre.

Canelons d'Espinacs

Deliciosos canelons amb beixamel ideals per als amants dels espinacs. Una recepta molt saludable i  lleugera amb panses i pinyons.

Canelons de Bolets

Amb Bolets 100% Silvestres, aquests es distingeixen especialment per la seva intensa aroma i per ser molt més saborosos que els de cultiu. Sense colorants ni conservants afegits. Mida estandar de 45 gr. i XL de 130 gr/u.aprox.
Ideal per a lactovegetarians.

Caneló de confit d'ànec i foie

Es un plat genial per fer-lo  qualsevol dia de festa, quedareu d'allò més bé. Canelons de 100 grams delicats i sofisticats amb els millors ingredients. És el plat ideal per sorprendre als nostres convidats.

Caneló de llamàntol i marisc

Porta el mar a la taula amb una deliciosa combinació de peix. pes aprox.80gr/unitat (Disponible només per festes)

Pebrots del piquillo amb carn

La mateixa carn dels cànelons dins de pebrots del piquillo. una bona alternativa del plat tradicional.

× WhatsApp! 684 41 30 45