ELS CANELONS

Preparem els farciments dels canelons amb els millors ingredients i tota la dedicació i bon saber fer. Els de carn, d'espinacs i bolets disponibles tot l'any. Abans un plat per festes que ara hem integrat en l'alimentació quotidiana.

La beixamel és una de les salses més versàtils que hi ha. La seva fina textura i el toc suau de nou moscada fan el complement perfecte pels canelons.

Canelons Rossini encara ho podem llegir a la carta d'algun restaurant i és perquè s'atribueix la seva invenció a Giacchino Rossini, conegut com a músic, compositor i brillant cuiner.

LES NOSTRES VARIETATS

Canelons de Carn

Fets amb tall fresc de primera qualitat amb Carn magra i cansalada de porc,  cuixa de pollastre i carn de vedella. També porten ceba, tomàquet, mantega farina, llet, llard de porc, sal i pebre negre.

Canelons d'Espinacs

Deliciosos canelons amb beixamel ideals per als amants dels espinacs. Una recepta molt saludable i  lleugera amb panses i pinyons.

Canelons de Bolets

Amb Bolets 100% Silvestres, aquests es distingeixen especialment per la seva intensa aroma i per ser molt més saborosos que els de cultiu. Sense colorants ni conservants afegits. Mida estandar de 45 gr. i XL de 130 gr/u.aprox.
Ideal per a lactovegetarians.