ELS CANELONS

Canelons artesans

Preparem el farciments dels canelons amb els millors ingredients. La pasta és de cocció i amb tota la dedicació i bon saber fer.

Canelons tradicionals amb beixamel

La beixamel és una de les salses més versàtils que hi ha. La seva textura fina i el toc suau de nou moscada fan el complement perfecte pels canelons.

Safates de canelons

Safates de Canelons preparades per ser gratinades.

Canelons artesans de Casa Coll

Canelons Rossini, encara ho podem llegir a la carta d'algun restaurant i és perquè s'atribueix la seva invenció a Giacchino Rossini, conegut com a músic, compositor i brillant cuiner.

LES NOSTRES VARIETATS

Canelons de Carn

Fets amb tall fresc de primera qualitat amb Carn magra i cansalada de porc,  cuixa de pollastre i carn de vedella. També porten ceba, tomàquet, mantega farina, llet, llard de porc, sal i pebre negre.

Canelons d'Espinacs

Deliciosos canelons amb beixamel ideals per als amants dels espinacs. Una recepta molt saludable i  lleugera amb panses i pinyons.

Canelons de Bolets

Amb Bolets 100% Silvestres, aquests es distingeixen especialment per la seva intensa aroma i per ser molt més saborosos que els de cultiu. Sense colorants ni conservants afegits. Mida estandar de 45 gr. i XL de 130 gr/u.aprox.
Ideal per a lactovegetarians.