ELS CANELONS

Canelons artesans

Preparem el farciments dels canelons amb els millors ingredients. La pasta és de cocció i amb tota la dedicació i bon saber fer.

Canelons tradicionals amb beixamel

La beixamel és una de les salses més versàtils que hi ha. La seva textura fina i el toc suau de nou moscada fan el complement perfecte pels canelons.

Safates de canelons

Safates de Canelons preparades per ser gratinades.

Canelons casolans

Canelons Rossini, encara ho podem llegir a la carta d'algun restaurant i és perquè s'atribueix la seva invenció a Giacchino Rossini, conegut com a músic, compositor i brillant cuiner.

LES NOSTRES VARIETATS

Canelons de Carn

Fets amb tall fresc de primera qualitat amb Carn magra i cansalada de porc,  cuixa de pollastre i carn de vedella. També porten ceba, tomàquet, mantega farina, llet, llard de porc, sal i pebre negre.

Canelons d'Espinacs

Deliciosos canelons amb beixamel ideals per als amants dels espinacs. Una recepta molt saludable i  lleugera amb panses i pinyons.

Canelons de Bolets

Amb Bolets 100% Silvestres, aquests es distingeixen especialment per la seva intensa aroma i per ser molt més saborosos que els de cultiu. Sense colorants ni conservants afegits. Mida estandar de 45 gr. i XL de 130 gr/u.aprox.
Ideal per a lactovegetarians.